Leer jezelf beter kennen
Feilloos voelen ze je aan. Je stapt bij ze in de wei, en ze spiegelen je kwaliteiten en valkuilen, zonder te oordelen. Paarden zijn bijzondere coaches. Om te overleven als prooidier moeten ze heel gevoelig zijn voor wat er in hun omgeving gebeurt.

Paarden zijn bereid een ander, paard of mens, de leiding te geven als deze ze een gevoel van veiligheid kan geven.

Ze geven feedback over hoe je non-verbaal communiceert en leiding geeft. Paarden voelen haarfijn aan wat oprecht is en kunnen je daardoor helpen je zelfinzicht en authenticiteit te vergroten. Paarden vormen een metafoor voor obstakels die je in je leven kunt tegenkomen. Sascha Schalkwijk helpt, eventueel samen met een collega coach, bij het vertalen van de reacties van de paarden.

De paarden waarmee we werken, leven zoveel mogelijk in kuddeverband, zodat hun gedrag zo natuurlijk mogelijk is. Ze zijn gewend aan het contact met mensen en zijn vriendelijk van aard. Ook voor mensen met angst voor paarden is het een zeer aanvaardbare uitdaging om mee te doen. Alle opdrachten doe je vanaf de grond, niet op de rug van het paard.

 
 
 
  Wat kun je bereiken?

Tijdens de coaching helpen de paarden je om je bewust te worden van je uitstraling: “Hoe kom ik over”. Ze helpen je te ontdekken wat de invloed van je leiderschapsstijl is op de mensen met wie je samenwerkt en daarbuiten, en om verbinding te maken tussen denken, handelen en voelen. De coaching helpt het zelfvertrouwen, assertiviteit en authenticiteit van de deelnemers te verhogen en helpt ze effectiever samen te werken.
De coaching helpt het zelfvertrouwen, assertiviteit en authenticiteit van de deelnemers te verhogen en helpt ze effectiever samen te werken.

Voor wie en waar
Het is zowel mogelijk om individueel of als team gecoacht te worden. Ook is het mogelijk om met je eigen paard een coaching te doen. De coaching kan op verschillende locaties in Nederland plaatsvinden.
 
 
 
  Sascha Schalkwijk

Sascha is de oprichtster van Aarden met Paarden.
Zij is gefascineerd door de effectieve manier waarop paarden mensen een spiegel voorhouden.

Met Aarden met Paarden heeft zij haar liefde voor paarden kunnen combineren met haar achtergrond in psychologie en management (Master degree). Sascha is gecertificeerd EAGALA paardencoach (Equine Assisted Growth and Learning Association).
Met oog op het welzijn van de paarden heeft zij zich verder ontwikkeld als EAPD coach (Equine Assisted Personal Development
), en Chris Irwin trainer. Haar paarden helpen haar steeds in ontwikkeling te blijven.

Wil jij ook graag meer over jezelf leren, of met je team verder komen?
Voor meer informatie mail: info@aardenmetpaarden.nl,
bel +31(0)6 54 717551 of bekijk
www.aardenmetpaarden.nl